Elämme ajassa, jossa ihmisen kuormitus kohoaa niin korkealle, ettemme välttämättä pysty omin voimin palautumaan. Jos emme kykene pysymään tietoisena ja tarkkailemaan ympärillämme olevia tapahtumia, joudumme tilanteeseen, jossa emme havaitse kehossamme ja mielessämme tapahtuvia muutoksia.
 
Hermostomme käy jatkuvasti ylikierroksilla.
Sympaattinen (taistele ja pakene) hermostomme on yliaktiivinen. Voimme myös joutua lamaantumisen tilaan, joka näkyy meissä esim. voimakkaana väsymyksenä, toisten tahtoon alistumisena ja jopa masennuksena. Tästä seurauksena voivat olla erilaiset oireet myös kehossamme. Olemme myös saattaneet tutkituttaa itsemme lääkäreillä, eikä selittävää syytä oireille ole löytynyt.
 
Mahdollisia pitkittyneen stressitilan ja ylikuormituksen fyysisiä oireita voivat olla mm:
– erilaiset kivut kehossa ja niiden voimistuminen
– erityisesti niska- ja hartiakivut
– päänsärky
– uniongelmat
– immuniteetin heikkeneminen
– väsymys, masennusoireet
– vatsaoireet
– leposykkeen kohoaminen
 
Meillä kaikilla on kuitenkin mahdollisuus ottaa vastuu omasta hyvinvoinnistamme. Omien kokemusteni ja koulutusteni kautta olen saanut oppia paljon ihmisen hermoston toiminnasta ja keho-mieli yhteyden sekä hengityksen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnissa.
 
Kokemukseni erilaisista hoitomuodoista, koulutukseni ja oma persoonani muodostavat hoitokokonaisuuden, jolla voin auttaa asiakkaitani ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan, vähentämään kipuja, palautua ja rauhoittaa hermoston tilaa.
 
Jos kuulostaa siltä, että voisin olla sinulle avuksi varaa itsellesi aika varauskalenterista https://ari.ajanvarauspalvelu.fi/varaa-aika